Плащане и доставка

Плащане и доставка

Sport Line Ltd („ние“ и „нас“) е операторът на (https://www.r-class.bg) („Уебсайт“). С извършване на поръчка чрез този уебсайт ще се съгласите с условията по-долу. Те се предоставят, за да се гарантира, че и двете страни са запознати и съгласни с това споразумение за взаимна защита и задаване на очаквания за нашата услуга.

1. Общи

В зависимост от наличността. Опитваме се да поддържаме точен брой запаси на нашия уебсайт, но от време на време може да има несъответствие на запасите и няма да можем да изпълним всички ваши артикули в момента на покупката. В този случай ние ще изпълним наличните продукти за вас и ще се свържем с вас относно това дали бихте искали да изчакате докато имаме наличност на поръчания продукт или ако предпочитате да обработим възстановяване на разликата от сумата.

2. Методи на плащане

Този уебсайт приема кредитни карти, дебитни карти и други методи за плащане, както са посочени на уебсайта в момента на покупката ви. Ние си запазваме правото да отхвърлим всяка покупка по всяко време. Вие се съгласявате и потвърждавате, че предоставените от вас данни за кредитната или дебитната карта са верни и точни и че няма да използвате кредитни карти или дебитни карти, които не са законно притежавани от вас. Информацията за вашата кредитна карта или дебитна карта ще се събира и съхранява съгласно нашата Политика за поверителност.

Също така, можете да платите с банков превод, използвайки в полето за описание вашето име и номер на поръчка.

Банкови данни за плащания в лева

Име на компанията: Спорт Лайн ООД

Адрес: ул. Филип Тотю 2, 1510, София, България

Име на банката: Unicredit Bulbank

IBAN: BG8241UNCR96601029643302

Код на Swift: UNCRBGSF

3. Разходи за доставка

3.1 Спиди/Еконт

Разходите за доставка ще бъдат изчислени по време на плащане въз основа на теглото, размерите на артикулите в поръчката.

Ако искате да поръчате повече бройки, ще ви дадем опции за доставка.

За повече информация, моля, изпратете ни имейл на sales@r-class.bg

4. Връщане

4.1 Връщане 

Спорт Лайн ООД с радост ще приеме връщания поради промяна на решението, стига заявката за връщане да бъде получена от нас в рамките на 30 дни от получаване на артикул и да бъде върната при нас в оригиналната опаковка, неизползвана и в състояние за препродажба.

Обратната доставка ще бъде платена за сметка на клиента и ще бъдете задължен да организирате доставката. След като стоката бъде получена и приета, възстановяванията ще бъдат обработени за съхраняване на кредит за бъдеща покупка. Ще ви уведомим, след като това приключи чрез имейл.

(Sport Line Ltd) ще възстанови стойността на върнатите стоки, но НЕ възстановява стойността на платената доставка.

4.2 Възстановяване на гаранция

Спорт Лайн ООД с удоволствие ще уважи всички валидни гаранционни претенции, при условие че е подадена рекламация в рамките на 14 дни от получаване на артикулите.

Клиентите ще бъдат задължени да предплащат обратната доставка, но ние ще Ви възстановим сумата при успешен гаранционен иск.

След връщане на артикули за гаранционен иск, можете да очаквате Спорт Лайн ООД да обработи гаранционната ви претенция в рамките на до 30 дни.

След потвърждаване на гаранционния иск ще получите избора за:

(а) възстановяване чрез вашия начин на плащане

(б) възстановяване чрез кредит в магазина

(в) заместващ артикул, изпратен до вас (ако има наличност)

 

5. Условия за доставка

5.1 Време за транспорт в страната

Вътрешните пратки се доставят за 2 - 3 работни дни

5.2 Време за транспорт в международен план

Обикновено поръчките, изпратени в международен план, са транзитни за 5 - 14 работни дни, когато поръчките се изпращат по пощата. За поръчки, изпратени чрез DPD и EU Пратки с местна служба за доставка, времето е 3-9 работни дни. Това варира значително в зависимост от избрания от вас куриер. Можем да предложим по-конкретна оценка, когато вие избирате своя куриер на касата.

5.3 Поръчки

Поръчки направени преди 15:00 - (UTC + 02: 00) Хелзинки, Киев, Рига, София, Талин, Вилнюс ще бъдат изпратени същия ден, в противен случай в рамките на следващия работен ден.

Складът ни работи от понеделник - петък през стандартно работно време, с изключение на националните празници, по което време складът ще бъде затворен. В тези случаи ние предприемаме стъпки, за да гарантираме, че забавянето на доставките ще бъде сведено до минимум.

5.4 Промяна на адрес за доставка

За промяна на заявките за адрес за доставка можем да променим адреса по всяко време, преди поръчката да бъде изпратена.

5.5 Не са налични

Ако даден артикул не е наличен на склад, ще изчакаме артикулът да бъде наличен, преди да изпратим вашата поръчка. Съществуващите артикули в поръчката ще бъдат запазени, докато ние чакаме този артикул.

5.6 Превишено време за доставка

Ако срокът за доставка е надвишил прогнозираното време, моля свържете се с нас, за да можем да проведем разследване.

6. Известия за проследяване

След изпращане клиентите ще получат проследяваща връзка, от която ще могат да следят напредъка на доставката си въз основа на последните актуализации, предоставени от доставчика на доставки.

7. Пратки, повредени при транспортиране

Ако откриете, че пратка е повредена при транспортиране, ако е възможно, моля, отхвърлете пратката от куриера и се свържете с нашият отдел за клиенти. Ако колетът е доставен без да сте били на адреса, моля, свържете се с нашият отдел за обслужване на клиенти за да се предприемат нужните действия.

8. Мита и данъци

8.1 Данък върху продажбите

Данъкът върху продажбите вече е приложен към цената на стоките, както е показана на уебсайта

8.2 Вносните такси и данъци

За международни пратки може да се изисква да се плащат вносни мита и данъци. Sport Line Ltd предварително изчислява тези разходи и ги показва на касата и дава възможност на клиентите да изберат предварително плащане на тези мита и данъци или да изберат да ги платят отделно при пристигане във вашата страна на местоназначение. Sport Line Ltd насърчава клиентите да предплащат мита и данъци, тъй като предплащането им ще улесни по-бързото време за доставка, тъй като е по-малко вероятно да бъдат подложени на закъснения на митницата в страната на тяхното местоназначение.

Ако откажете да платите мита и данъци при пристигането им на вашата дестинация, стоките ще бъдат върнати на Sport Line Ltd за сметка на клиента, а клиентът ще получи възстановяване на стойността на платените стоки, минус цената на връщащата доставка. Цената на първоначалната доставка няма да бъде възстановена.

9. Анулиране

Ако промените решението си, преди да сте получили поръчката си, можем да приемем анулиране по всяко време, преди поръчката да бъде изпратена. Ако поръчката вече е изпратена, моля, вижте нашата политика за възстановяване.

10. Застраховка

Пратките са застраховани за загуба и щети до стойността, посочена от куриера.

10.1 Процес за пратка, повредена при транспорт

Ние ще обработим възстановяване на сумата или замяна веднага след като куриерът приключи разследването на иска.

10.2 Процес за пратка, загубена при транзит

Ще обработим възстановяване на сумата или замяна веднага след като куриерът проведе разследване и счете, че пратката е загубена.

11. Обслужване на клиенти

За всички запитвания за обслужване на клиенти, моля, изпратете ни имейл на sales@r-class.bg

Контакти

SPORT LINE LTD

Bulgaria, Sofia 1510, 2 Filip Totyu str.

Telephone: +359 2 9451505
Mobile: +359 898 682 981
Fax: +359 2 9451506
E-mail: sales@r-class.bg

Нашите партньори
Следвайте ни

 
Бюлетин

Запишете се за нашият бюлетин, за да се информирате за специалните ни предложения и нови дейности

момент...
  Каталог
RC Classic
CL Collection
JW Collection
SL Collection
RC Pleatless
Ballet Slippers
Accessories
Outlet Блог
History of Ballet
World Ballet
Ballet events
Намери магазин
За обувките
За партньори
Събития