Каталог Outlet


Topaz U-Cut
Topaz U-Cut

Моделът е с U срязване с ластик. Препоръчва се за балерини с тесен или среден крак. Леки и тихи, каквито са, тези балетни палци се отличават с подметка която не позволява подхлъзване и ергономичен дизайн, който осигурява идеално прилягане, както и елегантна платформа за пръстите.

 Цени от 70.41 лв.
Model: EE U-Cut
Model: EE U-Cut

Моделът е с U срязване с ластик. Модел SL-EE гарантира идеален контрол върху движението, докато танцувате. Моделът е с ръчно пришита подметка, изработена от истинска кожа.

 Цени от 70.41 лв.
Model: EE V-Cut
Model: EE V-Cut

Моделът е с V-срязване без ластик. Модел SL-EE гарантира идеален контрол върху движението, докато танцувате. Моделът е с ръчно пришита подметка, изработена от истинска кожа.

 Цени от 70.41 лв.
Topaz V-Cut
Topaz V-Cut

Моделът е с V-срязване без ластик. Препоръчва се за балерини с тесен или среден крак. Леки и тихи, каквито са, тези балетни палци се отличават с подметка която не позволява подхлъзване и ергономичен дизайн, който осигурява идеално прилягане, както и елегантна платформа за пръстите.

 Цени от 70.41 лв.
Elegance V-Cut
Elegance V-Cut

Професионален модел. Моделът е с V-срязване без ластик. Той съответства на линията на стъпалото благодарение на предварително извития дизайн. Много популярна сред професионалните балерини. Ръчно изработеният модел с ръчно пришита подметка от естествена кожа.

 Цени от 70.41 лв.
Polette U-Cut
Polette U-Cut

Универсален модел. Моделът е с U-срязване с ластик. Подчертава спецификата на стъпалото на професионалните танцьори поради анатомичната форма и специално измислената кройка. Препоръчва се за професионалисти и непрофесионалисти. Ръчно изработеният модел с ръчно пришита подметка от естествена кожа.

 Цени от 70.41 лв.
Контакти

SPORT LINE LTD

Bulgaria, Sofia 1510, 2 Filip Totyu str.

Telephone: +359 2 9451505
Mobile: +359 898 682 981
Fax: +359 2 9451506
E-mail: sales@r-class.bg

Нашите партньори
Следвайте ни

 
Бюлетин

Запишете се за нашият бюлетин, за да се информирате за специалните ни предложения и нови дейности

момент...
  Каталог
RC Classic
CL Collection
JW Collection
SL Collection
RC Pleatless
Ballet Slippers
Accessories
Outlet Блог
History of Ballet
World Ballet
Ballet events
Намери магазин
За обувките
За партньори
Събития