CL Collection


Anima
Anima

Този модел е популярен сред професионалните балерини, които притежават чиста техника и баланс. Моделът има стеснен участък на пръстите на краката, което е за предпочитане за изпълнение на „fouette“. Ръчно изработен модел с ръчно пришита подметка от естествена кожа.

Bombe
Bombe

Популярният модел има изравнен баланс на размера на секцията на пръста и падьома. Приляга лесно на професионалисти и студенти. Ръчно изработен модел с ръчно пришита подметка от истинска кожа.

Celeste
Celeste

Професионален модел за балерини, притежаващи нисък падьом. Моделът приляга прекрасно към крака. Удобен за въртене поради стеснения участък на пръстите на краката. Ръчно изработеният модел с ръчно пришита подметка от естествена кожа.

Dolce
Dolce

Моделa е популярен сред учениците от хореографските училища. Той осигурява стабилен баланс благодарение на платформата. Подходящ за студенти и професионални балерини. Ръчно изработеният модел с ръчно пришита подметка от естествена кожа.

Elegance
Elegance

Професионален модел. Той съответства на линията на стъпалото благодарение на предварително извития дизайн. Много популярна сред професионалните балерини. Ръчно изработеният модел с ръчно пришита подметка от естествена кожа.

Grande
Grande

Специално увеличен модел позволява използването на всякакъв вид защитни вложки, поддържащи външния вид на професионалната обувка. Моделът се произвежда с технологията eversion, ръчно шиене на външната подметка от истинска кожа по метода на скрития шев. Препоръчва се за непрофесионалисти и полупрофесионалисти.

Polette
Polette

Универсален модел. Подчертава спецификата на стъпалото на професионалните танцьори поради анатомичната форма и специално измислената кройка. Препоръчва се за професионалисти и непрофесионалисти. Ръчно изработеният модел с ръчно пришита подметка от естествена кожа.

Pollette Pro
Pollette Pro

Особеностите на модела CL-PP заедно с по-късата 3/4 подметка, подчертаваща свода, създават идеалните танцови обувки. Препоръчва се за професионалисти и непрофесионалисти. Ръчно изработеният модел с ръчно пришита подметка от естествена кожа.

Контакти

Спорт Лайн ЕООД

България, София 1510, ул. Макгахан 63

Telephone: +359 2 9451505
Mobile: +359 898 682 981
Fax: +359 2 9451506
E-mail: sales@r-class.bg

Нашите партньори
Следвайте ни

 
Бюлетин

Запишете се за нашият бюлетин, за да се информирате за специалните ни предложения и нови дейности

момент...
< id="mySidenav" class="sidenav">   Каталог
CL Classic
CL Collection
JW Collection
SL Collection
RC Pleatless
Ballet Slippers
Accessories
Outlet Блог
History of Ballet
World Ballet
Ballet events
Намери магазин
За обувките
За партньори
Събития